over ons

Hallo, ik ben Vanessa Soete 

De vroegste herinneringen aan mijn naaiavontuur dateren van toen ik nog een klein meisje was en een eerste naaimachientje kreeg van mijn ouders. Met een oude lap stof probeerde ik een eerste broek te maken, al slaagde die poging niet helemaal. 

 

Tijdens mijn eerste jaar secundair startte ik de opleiding kleding, waar ik mijn eerste echte naaiervaringen opdeed. De zitzak die ik toen maakte, staat nog steeds te pronken op de kamer van mijn zonen en de broek die ik toen stikte werd gedragen tot er niets meer te dragen viel. 

 

Na mijn tweede jaar werd de opleiding stopgezet en kwam ik in een totaal andere richting terecht. De naaikriebel kwam op volwassen leeftijd echter terug en zo volgde ik 15 jaar geleden een avondopleiding kleding. 

 

Nu, 15 jaar later, voel ik dat de tijd is gekomen om mijn kennis en ervaring te delen met iedereen die graag de passie voor de naaimachine wil leren kennen!  

 

Zowel voor beginners als gevorderden organiseer ik naaiworkshops, -cursussen en privélessen (kleding en accessoires). Daarnaast vind je in onze winkel een ruim aanbod aan stoffen en naaibenodigdheden.